search

GlamGlow
Thirstymud Hydrating Treatment

GlamGlow Thirstymud Hydrating Treatment
Tipsa en vän
Släck törsten hos din hy med Thirstymud Hydrating Treatment från Glamglow! En innovation från Glamglow® som innehåller en potent blandning av hyaluronsyra, citron- och linolsyra samt aktiva ämnen från malda olivblad som tillsammans effektivt ger lång… Läs mer här

GlamGlow Thirstymud Hydrating Treatment

Släck törsten hos din hy med Thirstymud Hydrating Treatment från Glamglow! En innovation från Glamglow® som innehåller en potent blandning av hyaluronsyra, citron- och linolsyra samt aktiva ämnen från malda olivblad som tillsammans effektivt ger lång-, mellan-, och kortsiktig återfuktning.

Mikroniserad lera hjälper till att binda samman fukt i huden, tack vare 12% aktiva ingredienser som ger omedelbar effekt. Glamglow Thirstymud Hydrating Treatment ger underbar återfuktning och en strålande look till din hy. En ansiktsmask för alla som behöver en enkel, snabb och effektiv fuktboost!

  • Passar alla hudtyper & alla åldrar.
  • Passar både män & kvinnor.

Innehåll: 50 g

Användning

Applicera ett jämnt lager på ren, torr hud och låt verka i 10-20 minuter, torka sedan av och massera in eventuellt överskott i huden. Du kan även skölja av den med vatten. Använd 2-3 gånger i veckan beroende på behov. Du kan använda den på dagen, natten eller under flygresan.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

GlamGlow Thirstymud Hydrating Treatment

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Återfuktande
2014-11-02 av: Felicia P (ålder: 15-24)
Gör vad den ska. Min torra hud känns len, smidig och återfuktad efter användning. Däremot ska man inte vänta sig att den ska rengöra huden, för det gör den inte.
Kan också tillägga att den doftar en aning av kola. Inget jag klagar på, men andra kanske inte vill smeta på någonting som luktar sött på ansiktet.
Rekommenderas till: Den med torr hud
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5bäst!
2015-04-10 av: Dina (ålder: 15-24)
Jag har jättetorr hud i ansiktet så jag bestämde mig för att äntligen beställa ansiktsmasken. Har ju hört så mycket bra om den och var tvungen att se för mig själv. Jag lämnade masken över natten och kände direkt att den återfuktade huden. På morgonen var ansiktet lent som en bebisrumpa! Rekommenderas verkligen! Och den luktar såååå gott dessutom!
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.