search

Glamourflage
Kinky Kate Vanity Case

Glamourflage Kinky Kate Vanity Case
Tipsa en vän
Förvandla dig själv till en filmstjärna av episka proportioner när du förändrar din stil – säker i vetskap om att dina skönhetshemligheter finns nära till hands och säkert förvarade. Tänk glamour, tänk vamp, tänk snygging. Läs mer här

Glamourflage Kinky Kate Vanity Case


Förvandla dig själv till en filmstjärna av episka proportioner när du förändrar din stil – säker i vetskap om att dina skönhetshemligheter finns nära till hands och säkert förvarade. Tänk glamour, tänk vamp, tänk snygging.

Vem är Kinky Kate?

Kates tankar vandrar omkring lika mycket som hon själv reser, så hon är omedveten om hur hon rör om där hon drar fram. Hon släntrar omkring på mjuka klackar och svänger sitt rosa paraply och har sitt huvud bland molnen medan hon lever ut sina långsökta fantasier.

För en tjej som lever bland stjärnorna verkar det bara naturligt att hålla sig a jour med säsongens diamanttiaror och juvelbesatta strumpeband. Till och med hennes tama marsvin sover bara på en leopardskinnsäng. För hennes desperata beundrare gör det faktum att hon är ouppnåelig på en annan planet, bara henne ännu mer åtråvärd.

Dimensioner:

höjd 16 cm, längd 20 cm, djup 12 cm

Perfekt designad för att passa de två större produkterna (Vera Vamp Body Cream och Sexy Sadie Bodie Scrub) sida vid sida med gott om plats för att rymma dina andra produkter ovanpå.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller