search

Glamourflage
Raunchy Rosie Hand Cream

Glamourflage Raunchy Rosie Hand Cream
Tipsa en vän
Fullmatad med E-vitamin - en klassiker för att förebygga skador man kan få i livet. Understödd med en bra tillsats av aloe vera - vad kan vi säga, dess mirakulösa kvaliteter är legendariska. Om du inte framträder som en filmstjärna efter att ha anvä… Läs mer här

Glamourflage Raunchy Rosie Hand Cream

Fullmatad med E-vitamin - en klassiker för att förebygga skador man kan få i livet. Understödd med en bra tillsats av aloe vera - vad kan vi säga, dess mirakulösa kvaliteter är legendariska. Om du inte framträder som en filmstjärna efter att ha använt denna produkt, då lovar vi att bränna våra fräckaste underkläder.

Vem är hon Raunchy Rosie?
Det är kärlek i luften - eller är det Rosies parfym? När hon ger dig den där blicken - då vet du att det går som smort. Medan de flesta av oss är hårdhudade för att dölja vår sårbarhet, avslöjar hon sina egna demoner. Det vore en underdrift av kriminella proportioner att säga att Rosie välkomnar livet: hon provar allt från privatdeckare till amatörsurfare och vilar bara (på lyxiga lagrar) för att tillfälligtvis viska "vid tvivel, pluta" och avvisar allt annat som "detaljer".

  • Parfym: Freesia
  • Finalist 2005 i Prix de Marie Claire
  • Semifinalist New Woman Beauty Awards 2005

Innehåll: 120 ml

Användning

Smörj in händer, nagelband och handleder för att få en mjuk och len hud.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller