search

Glamourflage
Sexy Sadie Body Scrub

Glamourflage Sexy Sadie Body Scrub
Tipsa en vän
Visa dig förvandlad och polerad njutande av de anti-inflammatoriska, peelande och renande kvaliteterna hos valnöt medan du blir milt uppmjukad och lugnad av Aloe Vera och E-vitamin. Gudinnor använder det så varför inte ge efter? Läs mer här

Glamourflage Sexy Sadie Body Scrub

Visa dig förvandlad och polerad njutande av de anti-inflammatoriska, peelande och renande kvaliteterna hos valnöt medan du blir milt uppmjukad och lugnad av Aloe Vera och E-vitamin. Gudinnor använder det så varför inte ge efter?

Vem är Sexy Sadie?
Sadie, med sin förkärlek för kamelior, har en benägenhet att bära dem vid alla sociala sammanhang tillsammans med vilka som helst andra vita blommor hon kommer över. Hon har en liten jordgubbsformad skönhetsfläck på sin överläpp som darrar med en hypnotisk rytm när hon är road medan hennes läppar ständigt är beredda på ett busigt leende. Vad hennes hud än är gjord av ser den ut att smaka gott.

Hon har framgångsrikt tagit sig fram med filosofin att "varför inte" är alltid det rätta beslutet, så varför ändra sig nu.

Innehåll: 250 ml

Användning

Använd 1-2 gånger per vecka. Massera in på torr hud i milt polerande rörelser, skölj sedan rent och applicera din Glamourflage Vera Vamp Body Cream.
Purified Water, Ammonium Lauryl Sulphate, Polyethylene, Juglans Regia (Walnut) Shell, Cocoamidopropyl Betaine, Cetyl Alcohol, Glycol Stearate, Fragrance, Hydrolysed Wheat Protein, Aloe Barbadensis (Aloe Vera), Carbomer, Triethanolamine, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, BHT.

Recensioner


  • "Who magazine 2004 – Best of Beauty"

"Vilka fantastiska produkter! Ansiktsmasken var bara såå ljuvlig! Fick en liten nostalgikick då jag tyckte den påminde om skolans björnklister i doften. Absolut inte i övrigt, den var len och mjuk, samt gjorde mitt ansikte fräscht och förnyat. Jag tycker nu, efter ett tag, att min ansiktshy är något klarare och eventuellt renare. Jag känner mig verkligen lyxig med denna!!

Body scruben använde jag först innan vår semester på soligare breddgrader. Jag njöt även här av den lyxiga doften den spred. Kändes verkligen rivig, men det gillar jag, då känner jag verkligen att all död hud försvinner. Kan i och för sig tänka mig, att de med lite känsligare hudsensorer tycker den är lite för vass. Jag fortsatte använda den efter hemkomsten, i kombination med noggrann insmörjning så klart. Om jag ska vara ärlig har jag faktiskt unnat mig ett par gånger i solarium, även om jag vet att detta inte är helt hälsosamt. Men nu, flera veckor efter det att jag kommit hem, har jag fortfarande kvar färg som kan göra ganska många avundsjuka. Dessutom har jag för första gången på många år inte fjällat!! Det sistnämnda gör att min färg inte bara är kvar, den är jämn också! Mycket nöjd är jag alltså med båda dessa produkter!"
- Mona
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller