search

glominerals gloEye Shadow

Vintage
Tipsa en vän
Rika och tidlösa nyanser! glominerals ögonskugga ger veck-fri täckning i en bas laddad med antioxidanter, perfekt för att markera och konturera alla ögonformer. Lika snygga ensamma som med andra färger, använd flera lager för att öka färgintensiteten… Läs mer här

glominerals gloEye Shadow

Rika och tidlösa nyanser! glominerals ögonskugga ger veck-fri täckning i en bas laddad med antioxidanter, perfekt för att markera och konturera alla ögonformer. Lika snygga ensamma som med andra färger, använd flera lager för att öka färgintensiteten.

  • Exklusiv antioxidant blandning av vitamin A, C, E och grönt te.

Innehåll: 1.4 g

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

glominerals gloEye Shadow

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Nöjd
2018-02-17 av: Thao N (ålder: 35-44)
Fin färg. Lätt att applicera flera lager. Håller bra.
Rekommenderas till: Alla
4/5Fin färg
2018-02-19 av: Julia
Färgen "Twinkle" är en fin ljust guldig skimrande färg som är snygg att ha över hela ögonlocket eller bara för att highlighta under ögonbrynet. Är värd pengarna om man köper den på rea, skulle inte betala fullpris för den.
3/5Fint pigment
2018-04-01 av: Emma F (ålder: 25-34, nouw.com/emmafalebrant)
Enkel och fina pigment. Bra för en annan som inte använder ögonskugga så ofta.