search

glominerals Pressed Base Powder Foundation

Natural Fair glominerals Pressed Base Powder Foundation
Tipsa en vän
gloPressed Base är en foundation där mineralerna smälter in i hudens egna fukt. Täckningsgraden är från transparant till full beroende på borste. Ger ett matt resultat och passar alla hudtyper. Läs mer här

glominerals gloPressed Base Powder Foundation

gloPressed Base är en foundation där mineralerna smälter in i hudens egna fukt. Täckningsgraden är från transparant till full beroende på borste. Ger ett matt resultat och passar alla hudtyper.

  • Exklusiv antioxidant-blandning av vitamin A, C, E och grönt te.

Innehåll: 9.9 g

Användning

Applicera i små cirkulära rörelser för att uppnå perfekt jämn täckning. Börja med en liten mängd, och jobba upp fler lager om det behövs. För en extra boost av fukt, följ med gloMoist Hydration Mist.

Blender Brush: Ger tunn till full täckning.
Kabuki Brush: Ger full täckning.
Ultra Brush: Ger från medium till full täckning.

Ju mer du jobbar med produkten, desto mer täckning blir det.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

glominerals Pressed Base Powder Foundation

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Oh yes!
2012-12-12 av: JAS (ålder: 25-34)
Verkligen en jättebra puderfoundatin! Mineralpuder i kakform som verkligen levererar! Helt grymt nöjd med denna produkt.
Kan borstas på lätt och blir då halvtäckande eller så kan man brassa på med en kabuki eller medföljande svamp och får då upp ett heltäckande resultat. För att inte se ut som "ghostface" brukar jag spraya med fuktspray när jag dammat i ordentligt och glowet och texturen man får då är GRYM!
Hållbarheten är också riktigt bra, fungerar en hel dag på mitt flängiga, hektiska (ej stillasittande) jobb i luftkonditionerad inomhusmiljö.
Jag har färgen Golden light och den passar utmärkt, möjligen är den aningen för "neutral" för min gulvita hy såhär på vintern men det är nog bara jag som är så anal med tonen på mina foundations. Men är man lite gulare i hyn så ska man nog satsa på honey light, ett tips bara!

Grymmaste foundationen i kakform jag testat hittils!
Rekommenderas till: dig på jakt efter en riktigt bra kakfoundation! Fantastisk glow utan glitter!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Favoriten!
2018-01-27 av: Martina (ålder: 25-34)
Den bästa foundation jag har testat! Första gången jag har varit med om en foundation som inte känns obekväm på huden vid slutet av dagen.
Rekommenderas till: Alla!
5/5FAVORIT!
2017-07-01 av: Jackie (ålder: 15-24)
ÄLSKAR denna! Har gått tillbaka till den i 10 år. Spelar ingen roll hur mycket foundations jag testar, denna ger mig bäst täckning utan att se kakig ut, samt naturligt resultat och har hittat en nyans som passar min hudton perfekt. Får inga finnar eller utslag, känns som att min hy andas.
Rekommenderas till: Alla, allt från problemhy till normal hy.