search

got2b Rockin' It Encore Fresh Dry Shampoo

got2b Rockin' It Encore Fresh Dry Shampoo
Tipsa en vän
Rockin' It är ett torrschampo som sprayas och borstas in i håret. Den feta och ofräscha känslan försvinner direkt och håret känns rent och lent. Läs mer här

got2b Rockin' It Encore Fresh Dry Shampoo

Rockin' It är ett torrschampo som sprayas och borstas in i håret. Den feta och ofräscha känslan försvinner direkt och håret känns rent och lent.

Många tvättar håret oftare än de egentligen behöver, just för att håret känns lite fettigt. Nu med denna väldoftande spray kan du bli av med denna känsla på fem minuter.

Innehåll: 200 ml

Användning

Skaka flaskan väl. Spraya 20 cm från håret, i korta intervaller. Alternativt spraya på fingertopparna och massera in i hårbotten.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

got2b Rockin' It Encore Fresh Dry Shampoo

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
3/5Okej, men luktar väldigt starkt!
2011-09-21 av: Sandra
Funkar hyfsat. Minus för den väldigt starka citrusdoften! Plus för att det inte gör hårbotten lika grå och pudrig som andra torrschampon kan göra.
Rekommenderas till: den som inte har ont av starka dofter
2/5okej, men inte mycket mer
2017-07-10 av: Elin (ålder: 25-34)
Funkar hyfsat, men tycker det krävs mycket för att få ett resultat. Risken för vita hårpartier är stort om man inte gnuggar in det ordentligt.
Tycker inte det håller speciellt länge heller, utan en får styla om efter några timmar. Har även svårt för känslan, det blir lite tungt, och känns klibbigt i hårbottnen. Nae, den funkar men finns bättre!
Rekommenderas till: Att ha som reserv, kanske köpa om den finns till bra pris
2/5Håller med Sandra
2014-05-20 av: Helena J (ålder: 25-34)
Luktar konstgjort, lägger sig tjock och gör mitt blonda hår grått.
Finns bättre produkter för samma pris