search

Green Love Virgin Argan Oil

Green Love Virgin Argan Oil
Tipsa en vän
En ekologisk, kallpressad/oraffinerad arganolja med rikt innehåll av E-vitamin och Omega 6 som skyddar, återfuktar och hjälper till att släta ut huden i ansiktet, utan starka dofter. Denna torrolja kladdar inte och kan med många fördelar användas til… Läs mer här

Green Love Virgin Argan Oil

En ekologisk, kallpressad/oraffinerad arganolja med rikt innehåll av E-vitamin och Omega 6 som skyddar, återfuktar och hjälper till att släta ut huden i ansiktet, utan starka dofter. Denna torrolja kladdar inte och kan med många fördelar användas till sköra naglar, torra nagelband, armbågar eller hälar. Du kan även använda några droppar av arganoljan i frissigt eller torrt hår, för att släta ut och lugna.

  • Passar alla hudtyper.

Innehåll: 30 ml

Användning

Kan användas över hela kroppen samt naglar och hår för att släta ut, skydda och återfukta.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Green Love Virgin Argan Oil

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller