Grupp

Lancôme Olympia Le-Tan

Lancôme Olympia Le-Tan

Hon är den parisiska designern som över en natt blev en av modevärldens absoluta älsklingar då alla blev galna i hennes flickaktiga design med originella, småtokiga detaljer och livliga färger. Lancôme har bjudit in Olympia Le-Tan för att släppa loss sin talang på märkets höstkollektion; Olympia's Wonderland. Söt men sofistikerad, klassisk och med skärpa - Olympia's Wonderland-kollektion speglar det som Lancôme och Olympia Le-Tan har gemensamt; en extrem förkärlek till färger med en oskuldsfull sensualitet, samt en utpräglad hyllning till allt som är parisiskt chict.

Olympia Le-Tan grundade sitt märke 2009. Hennes färgsprakande universum är känt för dess blandning av två motstridiga element; sensuella pinuppor från 40- och 50-talet, med en twist av barndomens naiva och lekfulla glamour. Hennes stora passion för broderi som hon lärde sig av sin farmor, blev inspirationen för den design som gjort henne berömd; minaudière-väskor med motiv som dem man ser på omslagen till gamla böcker. Modeikoner och skådespelare finns bland hennes största kunder, och hennes ready-to-wear-kollektion från 2012 möttes med stor förtjusning.

Olympia Le-Tan ses själv alltid med klarrött läppstift och klarröda naglar, och hon har tagit med alla sina nostalgiska referenser i kollektionen för Lancôme. Här går hedersplatsen till hennes älskade rosa; äkta, strålande och lite galet! Olympia's Wonderland är en helt enastående kollektion som ligger helt i linje med tiden. Den innehåller tre modiga och starka statements för ögon, läppar och ansikte. Tre koncept som speglar både Olympia Le-Tans samt Lancômes stil på ett nytt sätt, men med en gemensam grund.

Olympia Le-Tan och Lancôme har designat en kollektion med något helt oemotståndligt; den första makeup-paletten som är en kopia av designerns minaudière-handväskor.

Filtrera