Grupp

Maria Nila Set & Gåvor

Maria Nila är ett svenskt och veganskt hårvårdsmärke som erbjuder ett brett utbud av exklusiv och färgbevarande hårvård och styling. Maria Nila är kända för sin vårdande och hållbara hårvård som gör ditt hår välmående och mjukt med goda och milda dofter.

Maria Nila Set & Gift Boxes

I deras produktionsanläggning i Helsingborg utvecklas och framställs varje enskild produkt i Maria Nilas sortiment. Noggrant och passionerat väljer deras utvecklare och kemister ingredienser som därefter förädlas till en färdig produkt. Genom att driva och ha kontroll över hela processen kan Maria Nila garantera sunda arbetsvillkor, hög kvalitet på ingredienser och förpackningar och klimatvänliga produkter.

Maria Nilas sortiment innefattar alltifrån produkter som är vårdande, återfuktande, volymgivande och färgbevarande. Bland deras stylingprodukter hittar du till exempel saltvattenspray, värmeskydd, volymspray och vanlig hårspray. Behöver din hårfärg en boost? Prova Maria Nilas Colour Care Colour Refresh! Vårdande inpackningar med färgpigment som på ett snabbt och enkelt sätt fräschar upp din hårfärg.

Oavsett vilken hårtyp du har eller vilket resultat du eftersträvar finns en produkt som passar dig från Maria Nilas sortiment.