search

GUCCI
Flora by Gucci, Garden Collection Gorgeous Gardenia EdT

50 ml
50 mlGucci Flora Garden Collection Gorgeous Gardenia EdT
Tipsa en vän
En härligt fruktig och feminin doft som är en hyllning till den strålande blomman - Gardenia. Gorgeous Gardenia-kvinnan är en frisk fläkt som älskar livet och är oemotståndlig. Bestämt men mjukt tar hon sig fram i dess romantiska slöja och blommande … Läs mer här

Gucci Flora by Gucci, Garden Collection Gorgeous Gardenia EdT

En härligt fruktig och feminin doft som är en hyllning till den strålande blomman - Gardenia. Gorgeous Gardenia-kvinnan är en frisk fläkt som älskar livet och är oemotståndlig. Bestämt men mjukt tar hon sig fram i dess romantiska slöja och blommande lätthet.

Doften öppnar med friska och sprudlande noter av saftiga röda bär och läckra päron som övergår till ett härligt blommigt hjärta. Lenheten hos gardenians blomblad förhöjs av den rika hettan hos frangipaniblomman. Basen består av patchouli och farinsocker som ger den dess ljuvliga doft som är härligt beroendeframkallande.

  • Ingår i Gucci Flora Garden Collection.
  • Lanserad: 2012.

Doftnoter

Toppnoter

Röda Bär & Päron.

Hjärtnoter

Vit Gardenia & Frangipaniblomma.

Basnoter

Patchouli & Ackord av farinsocker.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5GUCCI FLORA GORGEOUS GARDENIA
2019-02-12 av: jenny a
Denna påminner väldigt mycket om Viva la Juicy från Juicy Couture. Doftar även likt alla de anra dofterna som ska vara som sitt märkes svar på VLJ. Känner bäst av Röda Bär, Gardenia och sockernoten.
Lagom stark o sitter i lagom länge.
5/5Wow
2018-02-21 av: Amanda
Den här doften är riktigt härlig och blommig. Wow wow wow!