Gucci
Flora Gorgeous Gardenia EdT

(2 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : EdT 30 ml
Beskrivning

En härligt fruktig och feminin doft som är en hyllning till den strålande blomman - Gardenia. Gorgeous Gardenia-kvinnan är en frisk fläkt som älskar livet och är oemotståndlig. Bestämt men mjukt tar hon sig fram i dess romantiska slöja och blommande lätthet.

Doften öppnar med friska och sprudlande noter av saftiga röda bär och läckra päron som övergår till ett härligt blommigt hjärta. Lenheten hos gardenians blomblad förhöjs av den rika hettan hos frangipaniblomman. Basen består av patchouli och farinsocker som ger den dess ljuvliga doft som är härligt beroendeframkallande.

  • Ingår i Gucci Flora Garden Collection.

  • Lanserad: 2012.

Doftnoter

Toppnoter

Röda Bär & Päron.

Hjärtnoter

Vit Gardenia & Frangipaniblomma.

Basnoter

Patchouli & Ackord av farinsocker.

Artikelnummer: 9272
Ingredienser

Aqua (Water),Ethylhexyl Methoxycinnamate,Parfum (Fragrance),BHT,Linalool,Benzyl Salicylate,Butylphenyl Methylpropional,Coumarin,Hydroxycitronellal,Limonene,Benzyl Benzoate,Farnesol,CI 17200 (Red 33),CI 19140 (Yellow 5),Benzyl Alcohol,Alcohol,Citronellol,CI 42090 (Blue 1),Diethylamino Hydroxybenzol Hexyl Benzoate,Hydroxyisohexyl 3 - Cyclohexene Carboxaldehyde,Caprylic / Capric Triglyceride,CI 60725 (Violet 2)

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Flora Gorgeous Gardenia

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt