search

GUCCI
Guilty Woman EdT

Gucci Guilty Woman EdT
Från:
525 kr
Välj variant först

                  Gucci Guilty Woman EdT
 • 30 ml

525 kr

                  Gucci Guilty Woman EdT
 • 50 ml

709 kr

                  Gucci Guilty Woman EdT
 • 75 ml

739 kr
980 kr
Tipsa en vän
Gucci Guilty är hypnotisk! En varm och exotisk blommig doft där njutning står i centrum. Doften fångar uppmärksamhet med en inledning av mandarin och rosépeppar. Sammetslent hjärta av persika, syren och pelargon ger vika för en överdådigt feminin amb… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

Få Aqua Di Fiori EdP i resestorlek på köpet när du handlar valfri damdoft från Gucci

Gucci Guilty Woman EdT

Gucci Guilty är hypnotisk! En varm och exotisk blommig doft där njutning står i centrum. Doften fångar uppmärksamhet med en inledning av mandarin och rosépeppar. Sammetslent hjärta av persika, syren och pelargon ger vika för en överdådigt feminin amber bas som med fyllighet vittnar om djup kvinnlighet.

Effekten är slående och oemotståndligt förförisk. Gucci Guilty Woman håller alla i sin träl.

Doftnoter

Toppnoter

Mandarin & Rosépeppar.

Hjärtnoter

Persika, Syren & Pelargon.

Basnoter

Amber noter & Patchouli.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

GUCCI Guilty Woman EdT

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5En riktigt trevlig parfym!
2014-08-25 av: Johanna L (ålder: 15-24)
Doftar av rosépeppar, syrén, patchouli, persika och amber. En sexig doft, men denna har inte tillräcklig hållbarhet för en fest, i så fall rekommenderar jag Gucci Guilty Intense om du vill ha lite mer hållbarhet och sillage. Denna doft är till för en tjej som gillar att festa och ha roligt, som har den där lilla glimten i ögat.

Men i alla fall, det är en fin doft, fin flaska, värd att spana in!
Rekommenderas till: Personer som gillar blommiga, mjukt kryddiga, lite söta men ändå fräscha parfymer!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Djup, tung och kvinnlig.
2019-05-27 av: Josefin G (ålder: 15-24)
Djup, mörk och tung aura skapas runt dig när du använder denna parfym. Kan ge huvudvärk om du sprejar fler än en gång. Håller verkligen HELA dagen. Helt otroligt.
Rekommenderas till: Alla kvinnor.
4/5Fräschör och nostalgi!
7 dagar sedan av: Anna (ålder: 35-44)
Denna parfym påminner mig om mitt 90-tal, men jag kan inte riktigt förklara varför. Fick nostalgikänslor så fort jag sprutade den på mig och en massa minnen kom tillbaka.
Jag är väldigt kräsen när det kommer till parfymer och brukar i vanliga fall endast använda Chanel eller Guerlain. Med dessa märken som referens måste jag säga att Gucci Guilty presterar mycket bra! Jag gillar verkligen doften och tycker att den är fräsch, för mig är det en sommardoft (även om jag läst att många tycker att den passar för vinter). Den är lagom krydddig och stark och håller hela dagen. Gillar att ha den när det är varmt ute då värmen aktiverar goda pustar av doft när jag är ute och rör på mig!
Rekommenderas till: Till en kvinna med mycket attityd!
4/5GUCCI GUILTY WOMAN
2019-02-12 av: jenny a
Väldigt fin doft av syren,persika och rosépeppar. Passar bäst på sommaren. Sitter i 3-6h o doftar lagom mycket. 3 spray på halsen brukar jag ta, då blir den bra.
4/5Kvinnlig parfym
2016-02-08 av: Erika J (ålder: 25-34)
Jag har bara testat den en gång men ska prova igen. Det stod att den skulle vara orientalisk så jag blev tveksam men testade ändå. I början luktade den starkt men efter ca en timme kom en sexig varm doft fram. Och basnoten doftade duktigt gott på mig. Känns lite mer som kväll men ändå dag också.
Rekommenderas till: 25 +
3/5PARFYM
2019-03-29 av: INGRID C
Denna parfym luktar väldigt gott. Dock sitter den inte kvar en hel dag.
Rekommenderas till: Alla som tycker om en frisk parfym