search

GUCCI
Guilty Woman EdT

Gucci Guilty Woman EdT
Från:
525 kr
Välj variant först

                  Gucci Guilty Woman EdT
 • 30 ml

525 kr

                  Gucci Guilty Woman EdT
 • 50 ml

709 kr
Tipsa en vän
Gucci Guilty är hypnotisk! En varm och exotisk blommig doft där njutning står i centrum. Doften fångar uppmärksamhet med en inledning av mandarin och rosépeppar. Sammetslent hjärta av persika, syren och pelargon ger vika för en överdådigt feminin amb… Läs mer här

Gucci Guilty Woman EdT

Gucci Guilty är hypnotisk! En varm och exotisk blommig doft där njutning står i centrum. Doften fångar uppmärksamhet med en inledning av mandarin och rosépeppar. Sammetslent hjärta av persika, syren och pelargon ger vika för en överdådigt feminin amber bas som med fyllighet vittnar om djup kvinnlighet.

Effekten är slående och oemotståndligt förförisk. Gucci Guilty Woman håller alla i sin träl.

Doftnoter

Toppnoter

Mandarin & Rosépeppar.

Hjärtnoter

Persika, Syren & Pelargon.

Basnoter

Amber noter & Patchouli.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

GUCCI Guilty Woman EdT

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5En riktigt trevlig parfym!
2014-08-25 av: Johanna L (ålder: 15-24)
Doftar av rosépeppar, syrén, patchouli, persika och amber. En sexig doft, men denna har inte tillräcklig hållbarhet för en fest, i så fall rekommenderar jag Gucci Guilty Intense om du vill ha lite mer hållbarhet och sillage. Denna doft är till för en tjej som gillar att festa och ha roligt, som har den där lilla glimten i ögat.

Men i alla fall, det är en fin doft, fin flaska, värd att spana in!
Rekommenderas till: Personer som gillar blommiga, mjukt kryddiga, lite söta men ändå fräscha parfymer!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5GUCCI GUILTY WOMAN
2019-02-12 av: jenny a
Väldigt fin doft av syren,persika och rosépeppar. Passar bäst på sommaren. Sitter i 3-6h o doftar lagom mycket. 3 spray på halsen brukar jag ta, då blir den bra.
4/5Kvinnlig parfym
2016-02-08 av: Erika J (ålder: 25-34)
Jag har bara testat den en gång men ska prova igen. Det stod att den skulle vara orientalisk så jag blev tveksam men testade ändå. I början luktade den starkt men efter ca en timme kom en sexig varm doft fram. Och basnoten doftade duktigt gott på mig. Känns lite mer som kväll men ändå dag också.
Rekommenderas till: 25 +