search

Håkansson
The Color No 7+8

Håkansson The Color No 7+8
Tipsa en vän
Framhäver naturligt! En kollektion med fem duo-kit innehållande multifunktionella färger i krämpuderform som du kan använda på läppar, ansikte och ögon. De smälter in i huden på ett naturligt och behagligt sätt. The Colors låter huden andas och ger d… Läs mer här

Håkansson The Color No 7+8

Framhäver naturligt! En kollektion med fem duo-kit innehållande multifunktionella färger i krämpuderform som du kan använda på läppar, ansikte och ögon. De smälter in i huden på ett naturligt och behagligt sätt. The Colors låter huden andas och ger din hud näring.

Naturliga pigment och vaxer ger en fräsch och naturlig struktur. Slutresultatet är en naturligt strålande hud. Färgskalorna är anpassade att dölja och framhäva för alla hudfärger. Den lätta strukturen smälter in i huden och ger dig ingen spacklad känsla utan känns naturlig och lätt på huden. The Colors täpper inte till dina porer och appliceras enkelt med fingrarna.

Framhäver naturligt
Dessa färger finns i färgskalor som på ett naturligt sätt framhäver kinder, läppar och ögon. Genom att blanda färgerna får du en mängd olika färgskalor som ger dig en naturlig och fräsch lyster.

Innehåll: 7.6 g

Användning

Applicera med dina fingertoppar eller borsta direkt över The Moisturizer för en mjuk ton. Följ upp med The Powder.

Protips
  • Mask the look of dark circles around the eye, pull up the color high up on cheek bones, blend close to eye area.

Ingredienser

Isostearyl Isostearate, Ozokerite, Castor (ricinus communis) Oil, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Propylene Glycol Dipelargonate, Polyglyceryl-2 Sesquiisostearate, Polyglyceryl-2 Sesquistearate, PEG-8 Beeswax, Phenyl Trimethicone, Propylene Glycol Isostearate, Cetyl Lactate, Hydrogenated Palm Glycerides. May contain (+/-) Iron Oxides (CI 77491, CI 77492), Ultramarine (CI 77007).
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Håkansson The Color No 7+8

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5docka kinder
2015-01-23 av: Alice S (www.hamburgdiaries.com)
Jeg älskar denna produkt eftersom jeg kan använda den även utan make-up för en härlig frisk lyster på kindbenen
4/5Super krämrouge!
2011-08-01 av: L (ålder: 25-34)
Super krämrouge! Funkar även fint på läppar. Vet inte om jag skulle hålla med att den funkar bra som skugga, kanske om man ser till att pudra efteråt, aldrig testat detta men bara såm den är så vill den hamna i veck efter ett tag. Färgern är dock mer korall än rosa, så bilden är lite missvisande, dock supersnyggt mot solbränd hy. Håller bra, bra pigment. Rekommenderas
Rekommenderas till: Alla som söker ett bra krämrouge