search

Håkansson
The Powder

Håkansson The Powder
Tipsa en vän
Det slutgiltiga steget för en naturlig och fräsch look. Detta lätta lösa puder innehåller inga av de ingredienser som täpper till dina porer som ofta återfinns i fasta puder. Det ligger lätt på huden så at den kan andas och det blir inga spår i fina … Läs mer här

Håkansson The Powder


Det slutgiltiga steget för en naturlig och fräsch look. Detta lätta lösa puder innehåller inga av de ingredienser som täpper till dina porer som ofta återfinns i fasta puder. Det ligger lätt på huden så at den kan andas och det blir inga spår i fina linjer. The Powder passar alla hudtoner och smälter snabbt in i huden. The Powder absorberar olja och glans samt ger en silkeslen, strålande, matt finish. The Powder innehåller en naturlig, organisk silikon som hjälper din hud att behålla en hälsosam fuktbalans. Hemligheten bakom en fräsch och naturlig look är diskretion. The Powder passar alla hudtyper och hudtoner.

Innehåll: 5 g

Användning

Dab a small amount on the puff and gently pat over face.

Protips
  • To make powder stay in place in the jar, remove only a small portion of the protection sheet.
  • To keep powder puff clean, wash gently with The Soap and rinse with warm water.
Talc, Polymethyl Methacrylate, Lauroyl Lysine, Mica 77019, Magnesium Stearate, Aluminum Hydroxide 77002, Iron Oxides 77492, Citric Acid, Ethylparaben, Iron Oxides 77491, Dimethicone, Propylparaben.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Håkansson The Powder

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Rekommenderas!
2012-02-11 av: evy e (ålder: 35-44)
Mycket bra puder och till ett bra pris tycker jag. Jag använder den medföljande "puff-svampen". Trollar bort glans i ansiktet.
4/5Riktigt lätt och fint!
2011-02-03 av: Hanna J
Helt perfekt puder! Lätt att jobba med och ser helt naturligt ut. Jag använder borste att applicera med, jag tycker det blir ett mer jämnt och fint resultat. Lätt fint puder som tar bort glansighet och sitter där det ska hela dagen.
1/5Inte bra
2013-05-28 av: Eva (ålder: 25-34)
Tycker inte alls om detta puder, det försvinner direkt för mig. Har ganska oljig hy, speciellt i panna och denna hjälper inte alls mot det.
5/5Bra puder!
2014-01-12 av: Ida S (ålder: 15-24)
Lätt att applicera (föredrar att använda borste), håller hela dagen.
Bra pris!
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.