search

Happy Hair Days
Marshmallow & Coconut Colour Care Conditioner

Happy Hair Days Marshmallow & Coconut Colour Care Conditioner
Tipsa en vän
Happy Hair Days erbjuder ett balsam, perfekt för att skydda och ge liv till din hårfärg samtidigt som det får ditt hår att dofta underbart av marshmallows och kokosnötter. Känn och se ditt hår få den volym, lyser och glans det förtjänar med detta bal… Läs mer här

Happy Hair Days Marshmallow & Coconut Colour Care Conditioner

Happy Hair Days erbjuder ett balsam, perfekt för att skydda och ge liv till din hårfärg samtidigt som det får ditt hår att dofta underbart av marshmallows och kokosnötter. Känn och se ditt hår få den volym, lyser och glans det förtjänar med detta balsam.

  • Fri från sulfater, parabener, sodium laureth sulfat & mineraloljor.

Innehåll: 300 ml

Användning

Schamponera håret med Happy Hair Days Marshmallow & Coconut Colour Care Shampoo och skölj ur. Massera sedan in balsamet och skölj.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bästa budgetbalsam
2014-03-30 av: Catherine R
doftar gott, håret blir inte fett, och drygt!
Rekommenderas till: alla som vill ha ett bra balsam för färgat hår till en liten peng.
4/5Prisvärt
2013-07-05 av: Anna (ålder: 35-44)
Bra utredande förmåga utan att håret känns tungt, helt klart prisvärt. Brukar bara använda salongsmärken, men blev positivt överraskad av det här märket.
Rekommenderas till: Någon som vill ha mycket för pengarna