search

Hårtork & Hårfön

Hårfönen är ett mycket allsidigt stylingverktyg som utöver att blåsa håret torrt kan användas för att styla och forma det till den look du vill ha. Med hjälp av olika tillbehör och borstar kan du skapa hållbara, böljande lockar eller tona ned ett hår med självfall till en slätare frisyr utan att behöva använda plattång. Genom att styla håret från fuktigt till torrt får du dessutom mycket varaktiga resultat som får frisyren att hålla längre än en styling som gjorts med lock- eller plattång.

Många professionella hårfönar är idag joniserande, vilket reducerar mängden statisk elektricitet i håret. Detta gör att håret blir mindre frissigt och ger en mjukare och mer lätthanterlig frisyr. Annan teknologi som ofta används i nyare modeller är Tourmaline, vilket är en typ av ädelsten som stänger hårets yta och ger det mer glans.

Skydda håret mot värmen

Liksom all värmestyling riskerar flitig användning av en hårfön att slita på håret. Vi rekommenderar därför att du använder värmeskydd och återfuktande hårvårdsprodukter för att håret ska behålla sin kvalitet och styrka.

Hos oss hittar du hårfönar från professionella märken som ghd, GA.MA, BaByliss och Amika.

26 produkter

Tillbehör

1
Hårfön