ghd
Advanced Split End Therapy

(10 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 72 kr

287 kr 359 kr

Du sparar 72 kr

287 kr 359 kr

Variant : For All Hair Types 100 ml
Beskrivning

ghd Advanced Split End Therapy - vårda kluvna hårtoppar och ge ditt hår en mjuk känsla! ghd Advanced Split End Therapy innehåller en blandning av näringsrika ingredienser som aktiveras av värme från din styler. Den hjälper till att vårda och ge näring till torra, skadade hårtoppar genom att mjukgöra och försluta hårstrået för att lämna en mjuk, glansfull känsla och look.

Berikad med rött sjögräs (Hypnea Musciformis) som har en molekylstruktur hjälper till att ge en stärkande känsla och en förslutande effekt. Ditt hår lämnas mjukt, med en starkare känsla och glansfull finish i upp till 5-10 tvättar.

Innehåll: 100 ml

Användning

För optimalt resultat:

Schamponera först ditt hår och handdukstorka. Skaka tuben väl och applicera en liten mängd jämnt över topparna. Kamma sedan igenom håret med ghd Detangling Comb. Föna håret i sektioner med ghd Aura Professional Hair Dryer och ghd Natural Bristle Radial Brush. Håll hårfönen 3 cm från håret.

Styla sedan till valfri frisyr, i sektioner, med din ghd Platinum för att aktivera och försluta produkten.

Upptäck mer som Advanced Split End Therapy

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt