ghd
Aura

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
1899 kr
1899 kr
Variant : Professional Hair Dryer
Beskrivning

Vid första anblick må den se ut som en klassiker - men den har en banbrytande, ny teknologi som ger en helt annan stylingupplevelse!

ghd Aura Professional Hair Dryer är inte lik någon fön du provat tidigare, varför? ghd Aura™ Professional Hair Dryer har en Laminair™ teknologi som ger en luftström på mer än 65% koncentrerad luft i jämförelse med andra fönar, vilket gör att man kan fokusera med en sektion åt gången medan resten av håret inte berörs vilket ger en stor kontroll över din styling.

Laminair™ teknologin levererar en centrerad luftström med jämn fart och temperatur, vilket samlar håret i samma riktning och gör håret mjukt med 38% mer glans i jämförelse med andra fönar på marknaden. Tack vare Cool-Wall™ teknologi så blir yttersidan och munstycket inte varmare än 44°C kontra 126°C, vilket gör det lättare att komma närmre hårbotten och därmed skapa mer fantastisk volym och lyft vid hårrötterna.

Dess borstlösa motor gör den lättare, mindre och 60% tystare än fönar med vanliga motorer vilket gör ghd Aura™ mer diskret. Den är även mer energieffektiv då den förbrukar 17% mindre ström i jämförelse med de senaste modellerna från ledande professionella märken.

Specifikationer:
  • Borstlös motor.

  • Laminair™ teknologi.

  • Cool-Wall™ teknologi.

  • Avancerade joner.

  • Cool Shot.

  • Lång sladd: 4 meter.

  • Variabel effekt & temperaturkontroll.

  • Avtagbart luftfilter - för snabb & lätt rengöring.

  • 2 års garanti.

Vinnare av årets stylingverktyg 2015 på Swedish Beauty & Cosmetics Awards.

''ghd Aura™ Professional Hair Dryer levererar en helt fantastisk glans och lyxig volym.. Jag älskar det! En fön som torkar håret medan den stylar gör ghd aura till något helt annat än standard. Det absolut bästa med ghd Aura™ är att den ger exceptionell volym och superbra glans.'' - Sam McKnight, ghds Global Creative Director som använde ghd Aura backstage på London Fashion Week.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product