Hårvård

Håraccessoarer

Alla har vi väl någon gång haft en dålig hårdag - håret kanske står åt alla håll, eller så ligger det bara där helt utan volymen som man önskar att man hade. Ett utav många sätt för att snabbt piffa till håret på är att addera någon form utav accessoar i håret. Med så och enkla knep man du förvandla din tråkiga hårdag till en riktigt lyckad hårdag, och vem vill egentligen inte det? Med någon av våra fantastiska håraccessoarer kan du lätt dölja eller framhäva din frisyr. Har du en dålig hårdag kan du kanske slänga upp håret i en rockig hårknut, eller ska du kanske på en finare tillställning utav något slag så är ju en tjusig uppsättning helt rätt. En accessoar till håret är också toppen En slarvig tofs blir snabbt ännu lite häftigare med ett så enkelt knep som en snygg färgglad snodd. Låt fantasin flöda, och hitta håraccessoaren som passar just din stil!

En bra hårsnodd kan finnas i många olika material, former och färger. Det absolut skonsammaste alternativet för ditt hår är att använda en som inte har en sådan metallplatta på - detta sliter mycket på håret! Den ultimata hårsnodden ska man kunna vira ungefär te varv runt håret utan att slita ihjäl sig, och också givetvis sitta på plats. På så sätt har du hittat en toppenbra snodd! Sitter snodden för hårt så kan man exempelvis få huvudvärk, och det är ju allt annat än bekvämt.

Har du problem med hårnålar som lätt faller ur? Testa att spraya lite hårspray på de, så blir de inte lika halkiga när de väl är i håret. Detsamma gäller håret som du ska piffa till med accessoarer - med lite torrschampo eller hårspray så får håret lite mer textur, och både nål och snodd fäster bättre.