Blax
Snag-Free Hair Elastics

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : Black 8-pack
Beskrivning

BLAX® hårsnoddar kanske inte ser mycket ut för världen. Men testa dem och du kan inte tänka dig några andra! BLAX® är gjorda av ett smidigt, återvinningsbart plastmaterial med suveräna egenskaper. De behåller samma elasticitet månad efter månad, simtur efter simtur. BLAX® blir aldrig sladdriga och slappa i hettan eller stela och sköra av kyla. Varje förpackning innehåller åtta hårsnoddar.

Den engelske hårgurun John Frieda säger: "Våra stylister arbetar ständigt med stjärnornas hår på catwalken och vid filminspelningar. Vi är beroende av våra stylingprodukter och tillbehör och BLAX Hair Elastics kan man lita på".

  • Kan användas flera hundra gånger.

  • Behåller samma elasticitet.

  • Skonsamma för håret.

  • Sitter säkert där du satt dem.

  • Glider ur utan att trassla eller göra ont.

  • Innehåller 8 hårsnoddar (4 mm breda).

Information

Frisörernas favorit
BLAX® är skonsamma mot håret. De sitter säkert där man satt dem och när man tar av dem glider de ur - utan att trassla, göra ont eller dra med ett enda hårstrå. De passar alla håruppsättningar eftersom de är närmast osynliga. De enastående egenskaperna gör att BLAX® hör hemma hos de professionella och finns att köpa hos ledande frisörer.

Bara en är äkta
När en produkt är genial dyker kopiorna upp och BLAX® har efterliknats i all oändlighet. Ingen kopia kommer dock i närheten av BLAX® kvalitet. Några är för små och för tajta - de brister eller mister elasticiteten efter en enda gång. Andra går sönder vid minsta påfrestning, till exempel när de dras ur vått hår. Det finns ett hav av kopior men bara en äkta BLAX®.

Vilka hår passar BLAX®?
Har du väl provat BLAX® kommer du aldrig att använda något annat. Skonsamma BLAX® är ett måste för dig som har tunt och fint hår och för dig som har hästsvans eller sätter upp håret varje dag. Snodden är oumbärlig för dig som simmar och tränar. Ingen som är håröm. barn eller vuxen, kan klara sig utan. BLAX® förvandlar en daglig pina till en skön upplevelse.

Artikelnummer: 20049

Upptäck mer som Snag-Free Hair Elastics

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.