Braun
Silk Èpil 9, Wet & Dry Epilator Blue

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Beskrivning

Braun Silk Èpil 9, Wet & Dry Epilator Blue

Braun Silk-épil 9 Wet & Dry sladdlös epilator med 4 tillbehör inklusive ett rakhuvud och en trimmerkåpa.

  • Färg: Blå.

Specifikationer

  • Ett bredare epileringshuvud för snabbare epilering. Den täcker mer hud för en snabbare epilering process och en förbättrad skönhetsrutin.

  • MicroGrip pincett teknik. Med en förbättrade pincett teknik avlägsnar den mer hår per drag, även de kortaste håret (0,5 mm) som kan vara svåra att nå med vax.

  • Wet & Dry användning för mjukare epilering. Fungerar i badet eller duschen för en mer bekväm epilering. (Tänk på att ej använda med sladden i eluttaget nära vatten)

  • Smartlight och Sladdlös användning - snabb uppladdning. Smartlight gör det lättare att se även de finaste håret för extra noggrann epilering. Upp till 40 minuters användning efter bara 1 timmes laddning.

  • Pincetter med Micro Grip-teknologi är Brauns mest innovativa pincetter med förbättrad geometri för bättre prestanda och för att avlägsna mer hår i ett enda drag. Kombinationen av dessa två egenskaper resulterar i snabbare hårborttagning, även på korta hår (0,5 mm) som inte ens vax kan råda bot på för upp till 4 veckor av silkeslen hud.

Köp & Prova

Braun erbjuder 60 dagars Köp & Prova-garanti på denna produkt. Är du inte nöjd med produkten kan du inom 60 dagar returnera den till Braun och få pengarna tillbaka. Läs mer här...

Upptäck mer som Silk Èpil 9, Wet & Dry Epilator Blue

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.