Philips
Lumea IPL Essential

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 400 kr

1599 kr 1999 kr

Du sparar 400 kr

1599 kr 1999 kr

Variant :
Beskrivning

Philips IPL BRI861 är en liten och lättanvänd IPL-maskin som fungerar för både ansikte och kropp. I Philips BRI861 används en innovativ ljusbaserad teknologi som "söver" hårsäckarna och gör så att håret faller av och återväxt förhindras.

IPL (Intense Pulsed Light, samma teknologi som används på professionella skönhetssalonger) reducerar hårväxten upp till 75% redan efter 4 behandlingar. För långvarigt resultat bör behandlingen upprepas var fjärde till var åttonde vecka.

IPL BRI861 kan tryggt användas för hårborttagning i ansiktet (överläpp, haka, kinder, polisonger) och på hela kroppen, inklusive ben, armhålor, bikinilinje, mage och armar. Den har fem justerbara ljusenergiinställningar för att garantera en skonsam men effektiv behandling. Vid korrekt användning är Philips IPL-behandling säker och skonsam, även på känslig hud och känsliga kroppsdelar.

  • Kliniskt bevisat resultat

  • Hudtonssensor för extra säkerhet

  • 5 intensitetsnivåer

  • Skonsam behandling

Användning

Philips BRI861 fungerar effektivt på naturligt mörkblont, brunt och svart hår. Som med andra ljuspulsbaserade behandlingar, beror behandlingens effekt på nivån av melanin i håret.

Melanin är det färgpigment i håret som absorberar IPL. Ljuspulsbehandlingar är inte effektivt på ljusblont, vitt/grått eller rött hår, eftersom hårstrån i dessa färger inte har tillräckligt mycket melanin. Denna IPL-maskin passar inte för en mörk hudton.

  • Under armarna: 1,5 min

  • Bikinilinje: 1,5 min

  • Ansiktets delar: 2 min

  • Underben: 8 min

OBS!

Philips Lumea ska inte användas på skadad hud eller om du har hudallergier mot ljus. Om du tar mediciner som orsakar ljuskänslighet, rådgör med din läkare innan användning. Använd inte IPL hårborttagning i närheten av piercingar eller tatueringar. Din hud blir alltid mer känslig direkt efter en IPL-behandling. Vänta 1-2 dagar innan du exponerar behandlade områden för solen.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.