Bliss
'Fuzz' Off Hair Removal Spray

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 155 g
Beskrivning

Ett härligt skummande hårborttagningsspray med fräsch doft som gör det enkelt och effektivt att avlägsna hår och har även en hårhämmande effekt. Med det praktiska 360-gradiga munstycket gör det enkelt att komma åt, utan att använda händerna, där det normalt är svårt att nå.

Fuzz Off Foam är berikad med närande, mjukgörande och återfuktande ingredienser som kommer från marina alger, shea- och cacaosmör, vilket lämnar en mjuk och len hud.

Innehåll: 155 g

Användning

Tänk på att alltid testa på en mindre yta (exempelvis handleden) när du testar en ny produkt för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Använd i badkaret eller i duschen. Skaka flaskan väl och håll den ca 5 cm från kroppen och spraya med svepande rörelser över benen. Låt skummet verka under 5 minuter och kontrollera därefter på ett mindre område om håret sitter kvar. Låt verka en stund till, men ej längre än 10 minuter. Ta bort med en tvättlapp, eller handduk. Skölj av noga och torka.

Vänta 24 timmar med att använda antiperspirant och produkter med parfym, eller att solbada för att undvika irritation på det behandlade området.

  • Gör alltid patchtest innan du använder produkten.

Läs alltid medföljande instruktioner noggrant innan användning.

Ingredienser

Glycerin,Potassium Sorbate,Butylene Glycol,Citric Acid,Tetrasodium EDTA,Carbomer,Phenoxyethanol,Tocopherol,Benzoic Acid,Aqua,Aloe Barbadensis Leaf Juice,Limonene,Chlorphenesin,Isobutane,Propane,Bisabolol,Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter,Tocopheryl Acetate,Fragrance (Parfum),Lecithin,Sodium Metabisulfite,Cetearyl Alcohol,Sorbic Acid,Paraffin,Sodium Hydroxide,Papain,Urea,Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract,Dipotassium Glycyrrhizate,Butyrospermum Parkii (Shea) Butter,Larrea Divaricata Extract,Mineral Oil (Paraffinum Liquidum,SODIUM SILICATE,Potassium Thioglycolate,Hulle Minérale),ceteareth-10,macrocystis pyrifera (sea kelp) extract,laminaria digitata (algae) extract,steareth-30

Upptäck mer som 'Fuzz' Off Hair Removal Spray

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.