Skin Doctors
Ingrow Go

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 120 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Skin Doctors Ingrow Go

En revolutionerande lösning för inåtväxande hår, rakkvisslor och raksveda. Denna produkt passar både män och kvinnor som lider av inåtväxande hår orsakat av rakning, epilering eller vaxning.

Ingrow Go tar bort inåtväxande hår på så kort tid som 24 timmar. Den unika lösningen i fyra steg exfolierar och rensar ur porerna och ger en slät hy utan ojämnheter. Ingrow Go är perfekt för bikinilinjen, underarmar, ben och andra områden där du upplever detta irriterande hudproblem. Särskilt bra mot de rakkvisslor män får på hals och i ansikte efter rakning.

Innehåll: 120 ml

Användning

För att avlägsna inåtväxande hår: Fukta en bomullstuss med Ingrow Go och applicera direkt på angripna områden. Använd morgon och kväll tills huden klarnat.

För att förebygga inåtväxande hår: Applicera på huden ett antal dagar före vaxning för att lyfta ut inåtväxande hår och garantera komplett hårborttagning.

Män applicerar på huden efter rakning eller föregående kväll vid användning av dagcreme.

Bör inte användas kring ögonen.

FAQ

Kan jag applicera creme efter användning av Ingrow Go?

Skin Doctors rekommenderar att du inte applicerar någon creme direkt efter användning av Ingrow Go, då detta kan blockera de öppna porerna som just har exfolierats, och därmed förhindrar processen. Du kan dock använda en creme några timmar senare.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Isopropyl Alcohol,Glycerin,Propylene Glycol,Water (Aqua),Glycolic Acid,Acetyl Salicylic Acid,Triethanolamine.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product