Veet
Veet Cold Wax strips för ansikte och bikinilinjen

Utgått Fri frakt från 199kr
Beskrivning

Veet Wax strips för ansiktet


Veet Cold Wax Strips Face är färdiga att använda direkt från förpackningen. Remsorna ska endast värmas en kort stund melland handflatorna, placeras på huden och dras bort med detsamma. Resultatet är silkeslen hud i upp till tre veckor.

När du tar bort hår med vax uppnås ett resultat som varar längre - ända upp till fyra veckor. Håren avlägsnas med roten och därför kan det göra lite ont de första gångerna. Vid regelbunden användning blir den nya hårväxten finare och mer sporadisk och behandlingen kommer inte alls att märkas i samma grad.

Strips till ansiktet, bikinilinjen och benen är speciellt avsett för korta hårstrån. Remsorna är färdiga att användas direkt ur förpackningen och skall endast värmas en kort stund mellan handflatorna, placeras på huden och dras bort genast. Resultatet är silkeslen hud i upp till fyra veckor.

Viktigt
Läs och följ alltid bruksanvisningen noga. Kom ihåg att alltid först prova produkten på ett litet hudområde. Vänta 24 till 48 timmar för att se om det uppstår någon allergisk reaktion. Veet får inte användas på skönhetsfläckar, sår, åderbråck, skadad, tunn eller solsvedd hud.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.