L'Oréal Paris
Colorista Effects

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
119 kr
119 kr
Variant : Ombré
Beskrivning

Matcha ditt hår efter din personlighet! Colorista är en innovativ hårfärgsserie som finns i olika varianter och i mängder med spännande färger för att du ska kunna skräddarsy färg och varaktighet efter önskemål och stil.

Colorista Ombré är en uppljusande behandling där du med den medföljande DIY-borsten kan skapa en personlig look med gradvis övergång från mörka längder till ljusare toppar. Behandlingen kan också kombineras med Colorista Washout, då får då en perfekt kanvas för att färga ditt hår med spännande nyanser som syns extra bra i de uppljusade topparna.

  • Blekande behandling

  • Permanent resultat

  • Krämig, lättapplicerad formula

Användning

Använd de medföljande skyddshandskarna under hela appliceringen. För ett naturligt resultat, applicera bara i topparna och låt verka i 25-35 minuter. För ett mer intensivt resultat, låt verka i 45 minuter.

Läs igenom den medföljande bruksanvisningen noga innan du använder produkten.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.