Wella
Color Touch

Ej i lager Fri frakt från 199kr
185 kr
185 kr
Variant : 7/0 Pure Naturals Medium Blonde
Beskrivning

Wella Professionals Care Pure Naturals Color Touch - en intensiv toning med en unik kombination av effektivglans och skimrande färger tack vare Ligh Color Complex som består av naturligt vax- och fiber-proteiner.

  • Fri från ammoniak

  • Lätt att använda och ger upp till 63% mer glans jämfört medobehandlat hår.

Detta kit innehåller:

  • 1 tub Color Touch 40ml.

  • 1 Applikatorflaska med emulsion (1.9%) 80ml.

  • 1 Lifetex nutri care efterbehandling 10ml.

  • 1 par handskar.

Toning

Färgen kommer gradvis att tvättas ur och därmed syns ingen utväxt om du väljer en nyans som ligger nära dinnaturliga hårfärg.

Användning

Förberedelse:
Tvätta håret med ett milt Wella-schampo och torka noggrant med handduk. Ta på de medföljande plasthandskarna. Skydda kläderna med en handduk. Öppna appliceringsflaskan och tryck ut hela innehållet iColor Cream-tuben i appliceringsflaskan.

Applicering:Skaka flaskan noggrant för att blanda, skruva bort toppen på appliceringsflaskan och börja genast applicera. Börja applicera från mitten av huvudet och bakåt mot nacken. Därefter applicerar du mot ansiktet. När blandningen är fördelad i hela håret, kamma igenom för ett jämnare resultat.

Verkningstid:
Låt färgen verka i 20 minuter. Om håret är permanentat, poröst eller redan färgat rekommenderas det att färgen får verka i 15 minuter. Ju längre verkningstid, desto mer intensivt färgresultat.

Sköljning:
Tillsätt varmt vatten i håret och arbeta upp ett skum. Massera hårfästet och hårbotten försiktigt. Skölj noggranttills vattnet är klart. Schamponera ännu en gång vi behov.

Efterbehandling:
Handdukstorka håret. Fördela Lifetex Color Nutrition Intensive Mask jämnt i håret. Det ger håret en vacker glansoch textur och gör att nyansen och livfullheten i färgen varar längre. Låt verka i 5 minuter och skölj sedan noggrant. För att den vackra nyansen och den livfulla glansen ska vara så länge som möjligt rekommenderar Wella att du använder System Professional 1.8 Color Saver Shampoo och 2.8 Color Saver Mousse eller Lifetex Color Nutrition Shampoo och Lifetex Color Nutrition Mousse Conditioner.

Tips
  • Används ej på blekt eller slingat hår.
  • Tjockt och kraftigt hår kan behöva ökad verkningstid med 5-10 minuter. Wella rekommenderar att du i så fall använder 2 förpackningar Color Touch första gången du använder Color Touch.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.