Nõberu of Sweden
Beard Conditioner

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Amber-Lime 125 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Beard Conditioner är ett vårdande skäggbalsam som gör skägget mjukt och lätt att reda ut. Balsamet har vårdande egenskaper som mjukgör och vårdar huden under skägget. Kombinera gärna med Beard Wash.

En blandning av bivax och oljor från bl.a mandel och kokos gör balsamet närande och mjukgörande, men gör att den även fungerar som lätt stylingprodukt.

Välj mellan två dofter:

  • Sandalwood - En lyxig och sensuell doft med noter av sandelträ, läder & mysk.

  • Amber/Lime - En pigg & fräsch doft med noter av lime, apelsin, cederträ & ambra.

Innehåll: 250 ml

Användning

Efter schamponering av skägget applicerar du Beard Conditioner och låter det verka en stund innan du sköljer ur.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Citric Acid,Phenoxyethanol,Aqua,Parfum,Argania Spinosa Kernel Oil,hexadecane-1-01,hexadecyltrimethylammonium chloride,PaeG-8 Cocoate,Camelia sinensis extract.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.