Schwarzkopf
Men Perfect

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 70 Mörkbrun
Beskrivning

Men Perfect - för ett naturligt resultat, speciellt utvecklad för män. Formulan matchar din naturliga hårfärg och döljer ditt gråa hår perfekt. Resultatet: en hårfärg som ser så naturlig ut att ingen märker skillnaden - och den varar upp till 6 veckor.

Det speciella Speed-Systemet är enkelt, säkert och snabbt. Grått hår täcks på bara 5 minuter - det går lika snabbt som att duscha. Men Perfect är ammoniakfri och innehåller naturlig ginseng och keratin som vårdar ditt hår. En skonsam formula som håller ditt hår i fantastiskt skick.

Vi rekommenderar dig att välja en ljusare nyans hellre än en mörkare om du är osäker på vilken färg du ska använda. Detta för att ge dig ett så naturligt resultat som möjligt.

  • Håller upp till 24 hårtvättar.

Användning

Men Perfect går snabbt och enkelt att applicera med det innovativa 5-minutes Speed-System:

  1. Blanda.
  2. Applicera färggelén på torrt hår med applikatorn så att allt hår täcks.
  3. Låt verka i fem minuter om du har lite grått hår och i tio minuter om du har mer grått hår. Skölj sedan ur färggelén.
  4. Klart.

Ingredienser

Propylene Glycol,Linalool,Sodium Laureth Sulfate,Panax Ginseng,Parfum,Limonene,Isopropyl Myristate,Ascorbic Acid,Laureth-2,1,Acrylates Copolymer,Arginine,Hydrolyzed Keratin,Oleic Acid,Disodium Pyrophosphate,Sodium Sulfite,Coconut Alcohol,Hydrogen Peroxide,SODIUM SILICATE,2,Etidronic Acid,Ethanolamine,6-Dicarboxypyridine,2-Methylresorcinol,Ceteareth-50,Utvecklingsemulsion: Aqua,Dimethicone.Color Gel: Aqua,Toluene-2,5-Diamine,Resorcinol,4-Chlororesorcinol,6-Methoxy-2-Methylamino-3-Aminopyridine HCI,4-Amino-2-Hydroxytoluene,5-Naphtalenediol

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.