Nõberu of Sweden
Nõberu Fusion Clay-Gel

Utgått Fri frakt
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Denna produkt är en fusion av en lera och en gele vilket gör att innehållet ser ut och känns som en lera men har stylingegenskaperna från ett vanligt hårgele. Fusion Clay-Gel lämnar ett resultat med medium glans och hård stadga. Vårdande sheasmör tar hand om både hår och skalp.

  • Doft: Amber/Lime - En pigg och fräsch doft med noter av lime, apelsin, cederträ & amber.

Innehåll: 100 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Phenoxyethanol,Propylene Glycol,Tocopherol,Caprylyl Glycol,Linalool,Aqua,Butyrospermum Parkii Butter,Cetearyl Glucoside,Parfum,Butylphenyl Methylpropional,Coumarin,Limonene,Geraniol,Citronellol,Cetearyl Alcohol,PVP,Kaolin,Cera Alba,Lanolin,Vinyl Caprolactam/VP/Dimethylaminoethyl Methacrylate Copolymer

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.