Paul Mitchell
Colour Protect

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
469 kr
469 kr
Variant : Balsam 1000 ml
Passar ihop med
Paul Mitchell
300 ml
Beskrivning

Paul Mitchell Color Care Color Protect Daily Conditioner hjälper till att mjukgöra färgbehandlat hår för att göra det mer lätthanterligt. Detta balsam hjälper till att ge en mjukare och återfuktad känsla och look till ditt hår medan solrosextrakt skyddar håret från solens skadliga strålar.

Detta balsam innehåller skydd mot UVA- och UVB-strålar för att hålla din hårfärg så strålande som möjligt, så länge som möjligt medan det vårdar och återfuktar för en glansfull, vacker look!

  • Fri från parabener.

  • Veganvänlig.

  • UV-skydd.

Användning

Schamponera först med Paul Mitchell Color Care Color Protect Daily Shampoo, applicera sedan balsamet i jämnt i hela håret med fokus på toppar och längder. Låt verka någon minut och skölj sedan noggrant.

Använd gärna Paul Mitchell Color Care Color Protect Reconstructive Treatment någon gång i veckan mellan schamponering och balsam för en extra boost till ditt hår.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.