L'ANZA
ColorCare De-Brassing Conditioner

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
229 kr
229 kr
Variant : 250 ml
Passar ihop med
Beskrivning

L'ANZA ColorCare De-Brassing Conditioner

L'ANZA ColorCare De-Brassing Conditioner är ett sulfatfritt schampoo vilket gör det mildare och mer skonsamt för både håret och hårfärgen. Produkten innehåller heller inget natriumklorid vilket och gör det tillsammans med professionella utjämningsbehandlingar. Formulan innehåller bl.a. blå lotus, kål och blåa mineraler som främjar en kall ton och gör att de orangea och gula tonerna reduceras.

  • Extremt färgbevarande
  • Tar bort oönskad värme och koppartoner
  • Korrigerar orangea och orange-röda toner
  • Fri från sulfater
  • UV-skydd

Innehåll: 250 ml

L'ANZA ColorCare De-Brassing Conditioner

Applicera i fuktigt hår och massera försiktigt. Låt verka i 1-3 minuter. Skölj noga.För mindre intensitet, blanda med någon annan L'ANZA conditioner eller minska verkningstiden.

OBS: För hår som är mycket poröst, extremt skadat, alltför bearbetat, blekt eller permanentat gör ett test på en liten bit hår för att avgöra slutresultatet. För hår som också har koppriga toner i det gula färgområdet, använd i kombination med Silver Brightening Shampoo.

Upptäck mer som ColorCare De-Brassing Conditioner

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.