L'Oréal Paris
Botanicals

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
99 kr
99 kr
Variant : Lavender Soothing Therapy Conditioner 200 ml
Passar ihop med
L'Oréal Paris
400 ml
Beskrivning

Förbättra din hårvårdsrutin med detta fuktgivande balsam. Botanicals Lavender Conditioning Balm är perfekt för dig med fint och skört hår. Formulan innehåller 98% naturliga ingredienser bland annat ekologisk lavendelolja samt oljor från soja och kokos som alla bidrar med näring och fukt. Håret lämnas vackert glansfullt och med en ljuvlig doft.

Botanicals-serien är formulerad med specifikt och noggrant utvalda ingredienser utifrån egenskaper och effektivitet. Alla produkter är fria från både silikon, parabener och färgämnen. Dofterna kommer från naturliga växtextrakt, och alla förpackningar är 100% återvinningsbara bortsett från färgen.

  • Passar fint & skört hår

  • Återfuktande & utredande balsam

  • Fri från silikon, parabener och färgämnen

  • Vegansk

  • Ingår i Botanicals

Innehåll: 200 ml

Användning

Fördela i längder och toppar i vått hår efter hårtvätt. Fördela genom håret med fingrarna och njut av den avslappnande doften. Låt verka i 2 minuter. Skölj ur.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.