Björn Axén
Root Concealer Medium Brown

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 80 ml
Passar ihop med
Björn Axén
80 ml
Beskrivning

Nu är stressen mellan frisörbesöken ett minne blott! Denna parfymfria Root Concealer täcker temporärt grått hår och utväxt. En specialutformad applikator gör att man undviker att få produkten på hud och kläder vid applicering, den fina fördelningen som munstycket ger bidrar också till ett naturligt resultat.

Färgen i Root Concealer blandar sig perfekt med resten av håret och de olika nyanserna är framtagna för att passa de flesta bruna hårfärger respektive svart hår. Produkten tvättas ur gradvis med start från första schamponeringen.

  • Täcker gråa hår & utväxt temporärt

  • Naturligt resultat

  • Smidig storlek perfekt att ha i handväskan

  • Parfymfri

Innehåll: 80 ml

Användning

Skydda kläder vid applicering för säkerhets skull. Skaka innan användning. Applicera i torrt hår med ca 1 dm avstånd, direkt i benan eller/och vid härfästet kring ansiktet. Låt torka 3 minuter. Har du sprayat flera lager kan det ta längre tid att torka. Viss färg kan färga fingrarna om du rör håret även efter att ptrodukten orkat, tvätta då fingrarna med tvål och vatten.

Tips för snyggast applicering: Öva några gånger för att få koll på hur sprayen fördelas, hur snabbt och länge du ska hålla inne sprayknappen, hur nära du måste hålla sprayen samt vilken vinkel som är bäst för benan respektive för applicering vid hårfästet kring ansiktet. Om produkten kommer i kontakt med huden, ta lite tvål eller schampo på en tops eller tandborste och gnugga rent huden på en gång. Det går också bra med makeuremover eller våtservetter.

Vid applicering vid hårfästet så är det bra att sätta upp håret i tofs för att lättare komma åt. Man kan också hålla upp en handduk vid hårfästet för att skydda huden från färgen. Ett annat tips är att hålla en smal tät borste vid hårfästet för att blocka färgen från huden och snabbt föra ut färgen över utväxten. Om färgen ska hålla extra bra kan man avsluta med att spraya en hårspray över.

Artikelnummer: 41208

Upptäck mer som Root Concealer Medium Brown

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.