ghd
Style Final Shine Spray

I lager Fri frakt Redo att skickas
199 kr 199
199 kr 199
Variant :
Beskrivning

Ett glansspray som är lätt, och snabbt ger en skinande look oavsett vad du har för hårtyp. Den hjälper även till att lägga flyktigt och statiskt hår med frissighet.

ghd Style är produkter för professionell hårvård och styling som kan användas av alla och passar den kräsnaste. Denna serie möjliggör för dig att skapa din egen look. Från att få ett platt och tungt hår till att bli glansigt med volym och lockar, och de allra frissigaste håren till att bli silkeslena och skinande.

Innehåll: 100 ml

Användning

Spraya över torrt och stylat hår med 30 centimeters avstånd.

Ingredienser

Dimethicone,Cyclopentasiloxane,Cyclohexasiloxane,Aqua,Parfum,Benzyl Salicylate,Limonene,Isobutane,Propane,Butane,Hexyl Cinnamal,Alpha-Isomethyl Ionone,Panthenol,Alcohol Denat

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.