Kérastase
Aura Botanica Baume Miracle

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Kérastase Aura Botanica Baume Miracle

Kérastase Aura Botanica Baume Miracle är en multifunktionell och näringsgivande behandling för att omedelbart ge hår och kropp en boost av fukt. Den är berikad med paranötolja och riskliolja som ger näring, mjukhet och glans till håret.

  • Kan användas i både hår och på kropp
  • Ger näring och mjukhet

Innehåll: 50 ml

Användning

Applicera en liten mängd, i storlek med en ärta, i dina händer och applicera i torrt hår i toppar. Kamma igenom. Du kan även använda på torra partier på kroppen så som armbågar och knän. Använd inte i ansiktet.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Isopropyl Myristate - Cera Alba - Beeswax - Cetearyl Alcohol - Theobroma Cacao Seed Butter - Cocoa Seed Butter - Stearyl Alcohol - Pentylene Glycol - Caprylyl Glycol - Linalool - Citronellol Bertholle

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.