Hårvård

Hårförlängning

Drömmer du om långt, glamouröst filmstjärnehår? Här går dina drömmar i uppfyllelse. Med vårt utbud av löshår kan du enkelt och snabbt få långt, vackert hårsvall, eller varför inte en tillfällig lugg eller färgade slingor? Våra hårförlängningar kommer med clip-ons som fungerar som hårspännen, oftast tillverkade av metall och som klickas fast för att fästa löshåret i hårbotten.

Löshår med clip-ons är en skonsam variant av hårförlängning eftersom de varken kräver lim eller värme för att monteras, och dessutom är superenkla att på egen hand både sätta i och ta ur håret. Välj mellan äkta eller syntetiskt hår. Fördelen med äkta hår är att det går att färga, locka och platta precis som ditt vanliga hår, och att det inte trasslar sig lika lätt som syntetiskt hår. Löshår med clips har dessutom lång hållbarhet eftersom du tar ur det ur håret när du tränar och sover, aktiviteter som annars sliter på löshåret. Detta gör också att håret kräver minimalt med skötsel, som tvättning till exempel.

Välj en enfärgad eller slingad hårförlängning som matchar din egen hårfärg för att fylla ut och förlänga ditt naturliga hårsvall, eller experimentera med färgeffekter, färdiga frisyrer och luggar - vi har olika varianter för dina önskningar och behov!

Filtrera