Amika
The Kure Multi-Task Repair Treatment

Slutsåld Fri frakt från 199kr
289 kr
Nyhet
289 kr
Variant : 200 ml
Beskrivning

The Kure Multi-Task Repair Treatment är en reparerande behandling som stärker torrt hår och hår som har försvagats eller skadats av kemisk behandling eller värmestyling. Fjällskiktet förstärks och framtida skador på håret förebyggs samtidigt som håret konditioneras, återfuktas, reds ut samt lämnas mjukt och glansigt utan att tyngas ner. Behandlingen kan användas både som en behandling i duschen/schamponeringen eller som en leave-in behandling på väldigt skadat hår. Berikad med bland annat fröolja från havtorn som är rikt på vitamin C och A, antioxidanter och hälsosamma omega-fettsyror så som omega-7. Behandlingen har en vegansk formula och är färgbevarande.

Fördela jämnt i nytvättat, fuktigt hår. Låt verka i minst 60 sekunder. Skölj noggrant. För väldigt skadat hår: Fördela jämnt i nytvättat, fuktigt hår. Skölj inte ur.

Upptäck mer som The Kure Multi-Task Repair Treatment

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.