John Masters Organics
Deep Scalp

(2 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 249kr
Variant : Purifying Serum 57 ml
Beskrivning

Ett ljuvligt serum som innehåller flera extrakt och oljor som hjälper till att vårda skadad hårbotten, samtidigt som den hjälper till att ta bort överflödigt sebum och oljig uppbildning. Den hjälper till att mjukgöra en hårbotten som åldrats, och hjälper den att bli mer strålande med en mer ungdomlig känsla.

Denna olja passar även perfekt för hårbottenmassage, och hjälper också till att göra så ditt hår känns mjukt och skönt med en strålande finish!

  • 70% certifierade ekologiska ingredienser.

Innehåll: 57 ml

Artikelnummer: 38203
Användning

Applicera 2-4 droppar i hårbotten, och massera varsamt och jämnt. Skölj ej ur.

Ingredienser

Aqua (Water),Glycerin,Potassium Sorbate,Sodium Benzoate,Panthenol,Biotin,Riboflavin,Pyridoxine,Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil,Aloe Barbadensis Leaf Juice (1),Spiraea Ulmaria Extract,Polyglyceryl-10 Laurate,Niacin,Peppermint Oil,xanthane gum,(1) Certified Organic Ingredient,hydroxethyl cellulose,thiamine hcl,gautheria procumbens (Wintergreen) leaf oil

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt