Redken
Color Extend Magnetics

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 66 kr

154 kr 220 kr

Du sparar 66 kr

154 kr 220 kr

Variant : Mega Mask 200 ml
Beskrivning

Balsam och extravård i samma produkt? Ja tack! Color Extend MegaMask erbjuder en specialprodukt framtagen för att vara extra omhändertagande på färgbehandlat hår för att bibehålla en intensiv och lyxig hårfärg längre! Upptäck kraften av SMART hårvård!

Color Extend MegaMask är en mask med dubbelkammare som kombinerar 2 olika formulas, vilka bidrar till intensiv och förlängd vård som håller i upp till 3 tvättar. Alla produkter som ingår i SMART Haircare Family innehåller ett exklusivt komplex kallat RCT Protein Complex, som tar hand om håret ända från rötterna till kärnan längst ut i toppen, och ger alla nivåer av hårstrået den skräddarsydda näring de behöver.

Innehåll: 200 ml

Användning

Använd var tredje tvätt eller när du känner att det behövs. Applicera på handdukstorrt hår efter schamponering. Låt verka i 2-5 minuter, skölj sedan ur.

Upptäck mer som Color Extend Magnetics

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.