Redken
Redken Diamond Oil High Shine Airy Mist

Utgått Fri frakt från 199kr
Beskrivning

Upptäck den fantastiska Redken Diamond Oil High Shine Airy Mist - en revolutionerande leave-in spray som ger ett fantastiskt slutresultat för alla typer utav hår, åldrar och personer. Tänk dig alla härliga lystergivande och vårdande egenskaper som en vanlig hårolja har, fast i sprayform - helt underbart! Produkten kan appliceras enkelt och smidigt, och är perfekt att ha med i väskan var du än ska. Redken Diamond Oil High Shine Airy Mist fungerar lika bra till vardags som till fest, och är också perfekt att ha på antingen den varma eller kalla semestern för lite extra vård och glans.

Denna Redken Diamond Oil High Shine Airy Mist är perfekt för den som behöver en lite pick-me-up i håret - lite hjälp på traven med att återuppliva håret när det känns torrt och glåmigt. Med produktens Sparkling Oil Complex så kännas håret luftigt, mjukt och skimrar fint - ett hår som alla drömmer om och vill ha! Produkten är otroligt lätt i håret, och har en briljant formula som är lätt att bygga upp till önskat resultat. Håret känns otroligt återfuktat och underbart silkesmjukt.

Produkten innehåller en silikonfri blandning utav koriander, oljedådra och aprikoser för att stärka hårstrået inifrån och ut - samtidigt som det ger glans och näring. Koriander är med som en ingrediens i produkten för dess fina egenskaper för att återsluta och mjuka upp strået, oljeådran hjälper till att stärka upp och fylla ut där det strået är skadat och där det behövs, och sist men inte minst då aprikosen som har en fantastisk möjlighet att kunna återfukta hårstrået i flera lager inifrån och ut.

Redken Diamond Oil High Shine Airy Mist appliceras i antingen fuktigt eller torrt hår, du kan välja det du själv föredrar och tycker fungerar bäst för dig och ditt hår. Applicerar du i fuktigt hår kan produkten alltid återappliceras i torrt hår när du känner att det behövs. Produkten sprayas i längderna och i topparna för allra bästa resultatet.

Innehåll: 150 ml

Upptäck mer som Redken Diamond Oil High Shine Airy Mist

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.