Davines
DEDE Shampoo bar

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
249 kr
Nyhet
249 kr
Variant : 100 g
Kampanj

Vid köp av två valfria produkter från Davines får du just nu ett väldoftande ljus, värde 295 kr. 

Passar ihop med
Davines
250 ml
Beskrivning

Vill du ha riktigt bra hårvård samtidigt som du tar hand om miljön? Då är Davines Solid Shampoo bar något för dig. Ett milt rengörande schampo för alla hårtyper. Innehåller mineralsalt som har en mineraliserande effekt på håret. Med rött selleriextrakt från Slow Food Presidia. Produkterna är dermatologiskt testade, har ett hudlikande pH-värde och rengör milt. De innehåller en stor del mjukgörande ämnen så håret blir mjukt och följsamt. Schampot finns i fyra olika varianter beroende på hårtyp – varje schampo innehåller aktiva ingredienser från Slow Food Presidia gårdar i Italien vilka hjälper till att skydda den biologiska mångfalden.

 

- För alla hårtyper. 
- 100% återvinningsbar förpackning med 100% FSC papper från hållbart producerad skog.
- Logistik och transport påverkar miljön mindre tack vare att förpackningarna är mindre.
- Produkterna är nedbrytbara från 97,1% till 97,4%.
- Lätta att ta med sig.
- Räcker till ca 30 - 40 tvättar.

ANVÄNDNING
Blöt schampot med vatten och jobba upp ett skum med händerna. Applicera skummet i vått hår och massera tills produkten är jämnt distribuerad över hela håret. Avsluta med lämpligt balsam. Känslan på det blöta håret kan skilja sig från hur det känns med vanliga flytande schampon. Oroa dig inte. När håret torkat blir det lätt, mjukt och glansigt.

Upptäck mer som DEDE Shampoo bar

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.