Kérastase
Genesis Routine

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 230 kr

1302 kr 1532 kr

Nyhet

Du sparar 230 kr

1302 kr 1532 kr

Variant : For Thinning Hair
Paketet innehåller
Beskrivning

Produkterna innehåller Anti Hair-Fall Fortifying som är framtaget för försvagat hår som lätt drabbas av håravfall på grund av brutna hårstrån. Den krämiga formulan motverkar att hårstråna bryts av och ger håret en otroligt lätt känsla. Den hjälper till att göra hårstrået starkare och förbättrar den naturliga motståndskraften för att minska risken för håravfall på grund av att hårstråna har brutits av. 

Bain Hydra Fortifiant Shampoo rengör håret skonsamt samtidigt som det stärker hårfibern. Den milt rengörande produkten lugnar och återfuktar håret från rot till topp och ger håret en lätt känsla.

* Fondant Renforcateur Conditioner jämnar ut, stärker och mjukgör hårstrået samtidigt som det får näring utan att håret tyngs ner. Balsamet gör hårstrået jämnare, glansigare och starkare.

* Défense Thermique återfuktar och stärker håret samtidigt som det skyddar mot värme upp till 220 °C för att minska risen för håravfall på grund av brutna hårstrån. Håret blir glansigt och mjukt med en silkeslen känsla.

* Anti Hair-Fall Fortifying Serum innehåller en effektiv kombination av aminexil, edelweiss-celler och ingefärsrot som förbättrar hårets motståndskraft för att minska håravfall. Dag efter dag lugnar serumet hårbotten och stärker dess naturliga barriärfunktion.

Upptäck mer som Genesis Routine

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.