Löwengrip
Styling & Texture

(1 Recensioner)
Ej i lager Fri frakt från 199kr
219 kr
219 kr
Variant : Volumizing Shampoo 250 ml
Passar ihop med
Löwengrip
200 ml
Beskrivning

Löwengrip Styling & Texture Protein Shampoo

Löwengrip Styling & Texture Protein Shampoo är ett proteinberikat schampo som tränger in i hårstrået samt vårdar och återuppbygger strukturen. Tillför textur, volym och fyllighet.

Det stimulerar hårtillväxten med hjälp av biotinol tripeptid-1 som också förbättrar hårstrånas kvalitet och förstärker deras struktur, så att de lättare kan stå emot mekaniska och termiska påfrestningar. Berikad med vårdande proteiner samt AHA-syra som hjälper till att avlägsna döda hudceller. Perfekt när mer definition, fyllighet och textur önskas inför styling.

  • För tunt, fint eller normalt hår.

  • Proteinberikat schampo.

Innehåll: 250 ml

Användning

Blöt håret och massera in schampot i hårbotten, skölj ur och upprepa. Avsluta med balsam i hårets längder. Protein & Texture-serien kan även användas som stylingkur i kombination med ett annat schampo. Tvätta först med vanligt schampo, och använd därefter Styling & Texture Protein Shampoo - massera då endast in produkten i hårbotten. Skölj ur och avsluta med valfritt balsam för önskad effekt. På så sätt skapas volym från hårbotten utan att längderna blir sträva.

Upptäck mer som Styling & Texture

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt