Redken
Nature + Science Color Extend Magnetics Shampoo

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 300 ml
Passar ihop med
Beskrivning

Redken introducerar Redken Nature + Science som är ett kompromisslöst alternativ till våra kultfavoriter inom hårvård; All Soft, Extreme och Color Extend. Nya Redken Nature + Science är hårvårdsserier av hög kvalitet med av ingredienser av naturligt ursprung som ger mjukhet, styrka och färgintensitet. Redken använder vetenskap för att omvandla naturliga material till effektiva ingredienser till hår. Vi anser en ingrediens vara av naturligt ursprung om den är oändrad från sitt naturliga tillstånd eller har genomgått bearbetning, men fortfarande bevarar mer än 50% av sin molekylära struktur från den ursprungliga växt- eller mineralkällan. Alla serier är veganska vilket innebär att de inte innhåller ingredienser eller biprodukter av animalsk ursptrung. Alla flaskor är tillverkade av 94% återvunnen plast och 6% färgämne.

Färgbevarande balsam med ginseng till färgbehandlat hår. Tillför mjukhet och gör håret lätt att reda ut. Använd som ett komplett system med Nature + Science Color Extend Magnetics schampo. Efter schamponering, applicera och fördela i fuktigt hår och skölj. Skölj omedelbart vid kontakt med ögonen.

Artikelnummer: 81229

Upptäck mer som Nature + Science Color Extend Magnetics Shampoo

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.