Nanogen
Nanofibres

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Mörkblond 15 g
Beskrivning

Nanofibres är Europas mest sålda keratinfibrer och är framtagen att fungera lika väl för kvinnor som för män.Från början var produkten framtagen för att hjälpa patienter under återhämtning efter de genomgått en hårtransplantation. Idag har produkten blivit mycket populär bland människor i olika livssituationer,
från dem som vid speciella tillfällen vill se sitt bästa ut, till dem som pågår en mer permanent lösning, till dem som under daglig basis använder produkten för att ta tillbaka kontrollen över över håret och frisyren.

Innehåll: 15 g

Specifikationer

Nanofibres är under konstant utveckling och förbättring för att kunna ge maximal prestanda i vardagens tuffa miljöer. Många tekniska innovationer skiljer Nanofibres från liknande produkter.

Protein forming: Vi har förändrat proteinets naturliga fiber till ultralätt optimal form och dimension för att på bästa möjliga sätt smälta in bland ditt existernade hår.

Aktiv behållare: Specialtillverkade material, så som avancerade polymer och metallremsa ser till att fibrerna får optimal laddning för att kunna fästa vid ditt existerande hår

Avancerad färgmatchning: Det finns t.ex skillander melllan de Amerikanska, Europeiska och Asiatiska mörkbruna hårnyanserna. Nanofibres är utvecklad för att passa alla etniska hårnyanser.

Elektrostatisk keratinhinna: En special film omger varje fiber för att bibehålla den elektrostatiska laddningen, skyddafärgegenskaperna, ge lättare vikt samt förhindra
uppkomst av klåda.

Användning

Hur fungerar Nanofibres?

Nanofibres är tillverkade av keratin, ett protein som är uppbyggnaden av allt hår på kroppen och även naglar. Fibrerna är elektrostatiskt laddade och fäster på ditt egna hår med hjälp av denna laddning.

Med ett granliknande mönster får fibrerna ditt hår att se många gånger tjockare ut och döljer ditt problem med håravfall. Fibrerna håller sig på plats under hela dagen och klarar starka vindar och även regn.

Nanofibres finns i flera olika färger och behållaren på 12,5 gram håller ca 30-45 dagar vid normal användning. Med en vanlig shamponering försvinner fibrerna. Till skillnad från imitationer, endast Nanofibres använder en avancerad patentsökt behållare som ger fibrerna mer laddning när behållaren är i rörelse.

1. Tvätta & torka håret. Efter styling, applicera Nanofibres över de områden som behöver förbättras till dess att hårbotten inte längre är synlig.
2. Använd din hand och platta till och forma området så det blir perfekt matchat till hår runt om. Använd inte kam eller borste.
3. Applicera en aerosolfri hårspray för att fixera fibrena.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.