Paul Mitchell
Anti-Thinning

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 78 kr

181 kr 259 kr

Du sparar 78 kr

181 kr 259 kr

Variant : Tonic 50 ml
Beskrivning

Anti-Thinning Lotion är en leave-in-behandling som används två gånger dagligen i hårbotten. Den hjälper till att öka hårets densitet och främjar en friskare hårväxt. Innehåller Reniplex™; en exklusiv botanisk sammansättning med kakaduplommon, ärtpeptider, klöver, gurkmeja och ingefära, och som främjar en hälsosam hårbotten. Reniplex™ verkar i 3 steg:

  • Hjälper till att förhindra hårsäcken från att krympa

  • Expanderar hårsäcken och stärker hårstrået

  • Hjälper till att förlänga växtcykeln & vilofasen

Tea Tree Scalp Care

Tea Tree Scalp Care är en vårdande serie för hårbotten och består av schampo, balsam och en leave-in-behandling. Håravfall kan bero på en mängd olika saker, men några av de vanligaste är bl.a ålder, stress, hormonell obalans, slitage och ärftlighet. Serien är framtagen för att hjälpa till att förebygga håravfall genom att skapa en optimal miljö för hårbotten, för ett kraftigare och fylligare hår.

Produkterna är inspirerade av naturen med botaniska ingredienser så som bl.a citron, basilika, blommor, färska örter samt vanilj och amber. Dessa bidrar även med en underbart uppfriskande doft och hör din hårritual till en euforisk upplevelse.

Användning

Använd gärna i kombination med Anti-Thinning Shampoo & Anti-Thinning Conditioner för bästa resultat.

Ingredienser

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.