Joico
Style & Finish

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : Tint Shot Root Concealer Blonde 72 ml
Passar ihop med
Beskrivning

Vi har alla varit där. Frisörtiden ligger några veckor fram men utväxten gör sig redan påmind. JOICO Tint Shot är den ultimata snabbfixaren och lösningen på en tråkig utväxt. Några få strategiskt placerade svep med Tint Shot hjälper till att dölja utväxten samtidigt som glesare partier fylls i och upplevs fylligare. Dess fukttåliga formula håller färgen på plats hela dagen.

Tint Shot innehåller Joico's exklusiva Bio-Advanced Peptide Complex som har en vårdande effekt på skadat hår och förebygger framtida skador i upp till 25 tvättar. Utöver komplexet innehåller den också pilbarksextrakt for en sval och ren känsla i hårbotten.

  • Hjälper till att täcka för och kamouflera utväxt

  • Fukttålig formula

  • Vårdande effekt på skadat hår

  • Finns i flera nyanser

Innehåll: 72 ml

Användning

Skaka produkten väl innan användning. Håll burken 15-20 cm från torrt hår och spraya rötterna med lätt, svepande och jämn rörelse. Låt torka i några minuter innan du stylar vidare.

Artikelnummer: 40641

Upptäck mer som Style & Finish

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.