Lernberger Stafsing
Mr Lernberger

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 42 kr

167 kr 209 kr

Du sparar 42 kr

167 kr 209 kr

Variant : Salt Water Spray
Beskrivning

Lernberger Stafsing Saltwater Spray Texture & Body

Få till det där avsundsvärda beach-looken med Saltwater Spray Texture & Body från Lernberger Stafsing. Ett lätt grooming-spray formulerat med ett mineralkomplex bestående utav magnesium, zink och koppar, samt broccoliolja och sorbitol för extra fukt samt vård till hårbotten. Mineralkomplexet ger textur till håret och bidrar till en naturlig volym med en matt finish.

Saltwater Spray Texture & Body passar alla hårtyper där man vill åt mer textur, framhäva lockar och en naturlig volym. Passar både kort och långt hår.

  • Parabenbri

  • Mineralkomplex

  • Färgbevarande

  • Värmeskyddande

  • Lernberger Stafsing Supercomplex

Innehåll: 200 ml

Användning

Spraya Saltwater Spray Texture & Body i fuktigt eller torrt hår. Föna eller låt självtorka. Sprayan kan användas som ett stylingspray om du t.ex ska ha en fin uppsättning och vill ge håret en lätt textur så att frisyren är lättare att forma samt sitter på plats bättre och under en längre tid.

Tips! Sprayen kan användas under dagen som en allmän uppfräschare för håret eller när frisyren behöver en snabb touch-up.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.